Βασίλης Καλαμπαλίκης Ψυχολόγος-Συστημικός Θεραπευτής, Σύμβουλος Εξαρτήσεων
info@psycholife.gr 6972 234 070

Διαδικτυακή ομάδα ψυχολογίας και αναπνοής

Ο νους, η σκέψη μας και η συμπεριφορά μας σε συνδυασμό με τον τρόπο που αναπνέουμε διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο σχετικά με το πώς νοιώθουμε, αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας αλλά και διαμορφώνουμε σχέσεις με τους άλλους.

Το εργαστήριο δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν τεχνικές κατάλληλης αναπνοής, να εξερευνήσουν τον τρόπο που σκέφτονται και συμπεριφέρονται και να δοκιμάσουν νέους τρόπους αυτοαντίληψης και σχέσεων με τους άλλους. ‘’Στην πορεία της διαδρομής ’’ θα αισθάνονται περισσότερο υγιείς , με σημαντική αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό τους.

Στις συναντήσεις θα εναλλάσσονται ασκήσεις αναπνοής με ασκήσεις και διαλόγους προσωπικής βελτίωσης.

Το εργαστήριο συντονίζεται από την Έλενα Παπαϊωάννου , Ειδικό στην Αναπνοή με την μέθοδο Buteyko και τον Βασίλη Καλαμπαλίκη , Ψυχολόγο, Συστημικό θεραπευτή και Σύμβουλο εξαρτήσεων.

“Ζήστε ήρεμα και θα έρθει ο χρόνος που θα ανθίσουν τα λουλούδια.”

Διαδικαστικές πληροφορίες για την διαδικτυακή ομάδα ψυχολογίας και αναπνοής

Το συγκεκριμένο βιωματικό εργαστήριο θα υλοποιηθεί διαδικτυακά.

Η συχνότητα των συναντήσεων θα είναι κάθε δύο βδομάδες.

Συμμετοχή στην ομάδα μπορεί να δηλώσει όποιος ενδιαφέρεται στα παρακάτω email (buteykogreece@gmail.com & info@psycholife.gr)

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε σχετικό email η να καλέσετε στα τηλέφωνα 6971883257(Έλενα Παπαιωάννου) & 6972234070(Βασίλης Καλαμπαλίκης).

Βασίλης Καλαμπαλίκης, βιογραφικό
Eλένα Παπαϊωάννου, βιογραφικό