Βασίλης Καλαμπαλίκης Ψυχολόγος-Συστημικός Θεραπευτής, Σύμβουλος Εξαρτήσεων
info@psycholife.gr 6972 234 070

Νέα

Αξιοποιώντας το δάσος για βελτίωση της  αναπνοής και ενδυνάμωση του εαυτού

Μια βιωματική δράση  με στόχο να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας , να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας και να ασκηθούμε με  ασκήσεις αναπνοής που θα ενισχύσουν την αίσθηση της προσωπικής μας ενέργειας. Οι ασκήσεις θα σχετίζονται με την βελτίωση της αναπνοής , το ‘’χαλαρό  ξύπνημα’’ του σώματος, την επικοινωνία  και την αυτογνωσία. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00-13:00 στο δάσος του Σέιχ Σου

Διαβάστε Περισσότερα

                

Διαδικτυακό σεμινάριο- Αντιμετωπίζοντας τις ‘’δύσκολες σχέσεις’’ με νου και αναπνοή

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:30-21:30.

Όλοι μας σε κάποια χρονική στιγμή της ζωής μας βιώνουμε ΄΄δύσκολες’’ σχέσεις οι οποίες μας προβληματίζουν και μας δημιουργούν ποικίλα συναισθήματα. Αυτές οι σχέσεις είναι δυνατό  να αφορούν την σχέση γονιού με το παιδί του , συντροφικές σχέσεις, φιλικές σχέσεις είτε ακόμη και αλληλεπιδράσεις που διαμορφώνονται στο εργασιακό περιβάλλον.

Αναρωτιόμαστε ιδιαίτερα στην περίπτωση που αυτές οι σχέσεις είναι σημαντικές, για τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούμε να σταθούμε σε αυτούς τους δεσμούς. Από την μία πλευρά είναι πιθανό στην διαδρομή αυτών των σχέσεων να νοιώσουμε άγχος και πίεση και από την άλλη πλευρά να δούμε την προκλητική πλευρά αυτής της κατάστασης με στόχο την ενδυνάμωση και την βελτίωση.

Το συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο έχει ως στόχο την κατανόηση των χαρακτηριστικών των ‘’δύσκολων ‘’ σχέσεων , την γνώση σχετικά με αποτελεσματικούς τρόπους βελτίωσης  καθώς και στην πρακτική μάθηση  τεχνικών αναπνοής με την μέθοδο Buteyko που ενισχύουν τον άνθρωπο και βελτιώνουν τις σημαντικές σχέσεις του.

Το εργαστήριο συντονίζεται  από την Έλενα Παπαιωάννου , Ειδικό στην Αναπνοή με την μέθοδο Buteyko και  τον Βασίλη Καλαμπαλίκη , Ψυχολόγο & Συστημικό Θεραπευτή.